y

Unico

Buitengewoon in Unico voortenten!

Ook Unico voortenten zijn te vinden in onze voortenten showroom. De voortenten zijn herkenbaar aan de boogvorm. Deze speciale vorm ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een aantal functionele voordelen. De boogvormige constructie zorgt ervoor dat de voortent of luifel makkelijk op te zetten is, beter bestand is tegen storm en dat de afwatering optimaal is.

Klik op onderstaande afbeelding om de catalogus te downloaden. Bekijk hem nu!
Unico voortent, Unico bax, Unico luifel, unico voortenten, unico luifels

Waarom kiezen voor een Unico voortent?

Unico gaat uit van het feit dat een kampeerder voornamelijk leeft in de voortent en niet in de caravan. Door te kijken naar de eisen en wensen die kampeerders stellen aan een voortent, hebben wij een serie voortenten en luifels ontwikkeld. Een serie voortent modellen die uniek is in de markt.

De voortenten en luifels van Unico zijn tevens makkelijk op te zetten en hebben geen middenstok nodig vanwege de handige boogstok aan de voorzijde. Ook zijn de modellen voorzien van voldoende ventilatie mogelijkheden. Zo voorkomt u schimmelvorming én kunt beter de temperatuur in de voortent reguleren. Maar ook aan slecht weer is gedacht door de toevoeging van afneembare slikranden.

Zoekt u nog een reden om te kiezen voor een Unico voortent? Neem dan in uw overweging mee dat Unico meervoudig als beste uit de bus is gekomen bij tests bij onder andere KCK. De modellen Unico Verona en Unico Genua zijn enkele voorbeelden van bekroonde modellen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Unico voortenten of ze eens met eigen ogen komen bekijken? Kom dan snel naar onze kampeerwinkel in Rucphen. Voor in de winkel vindt u de grootste voortenten showroom in de regio, waar onder andere Unico modellen staan opgesteld. Daarnaast vindt u hier ook voortenten van onder andere Isabella, Doréma en Kampa. Onze ervaren medewerkers kunnen u altijd helpen en adviseren. Zo weet u zeker dat u de perfecte voortent voor uw caravan vindt.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.