y

Thetford Fresh-up set

Omdat je een fris toilet verdient. De afgelopen jaren hebben ons geleerd hoe belangrijk hygiëne is voor uw gezondheid en veiligheid. Heeft u een gebruikte caravan of camper gekocht, dan is het gemakkelijk om je toilet op te frissen met een Thetford Fresh-up set. Deze set bestaat uit een nieuwe toiletbril, deksel en afvaltank.

Uw toilet is in een handomdraai weer zo goed als nieuw! 

 

Thetford Fresh-up set

THETFORD FRESH-UP SET

Een frisse en veilige start voor uw caravan toilet

  • Geen zorgen over hygiëne
  • Ontspannen reizen met familie en vrienden
  • Altijd een fris toilet aan boord
  • Eenvoudig te installeren, geen gereedschap nodig
  • Verkrijgbaar voor ieder Thetford cassette toilet

 

 

Eenvoudige montage Thetford Fresh-up set

De Thetford Fresh-up set is een gemakkelijke en snelle manier om uw caravan- of campertoilet te vernieuwen. In een handomdraai heeft u een hygiënische schone toilet in uw caravan of camper. U houdt uw nieuwe toilet het beste in conditie bij gebruik van de speciaal ontwikkelde Thetford additieven, zoals de Thetford PowerPods®.

Het vervangen van uw toilet gaat in twee eenvoudige stappen. U vervangt eerst de afvaltank. Dit doet u eenvoudig door de oude cassette uit uw caravan of camper te halen en de nieuwe erin te plaatsen. Hierna verwijderd u de zitting van het toilet door deze op te tillen en de nieuwe erop te plaatsen. Voor toepassing van de Fresh-up set heeft u geen gereedschap of technische kennis nodig!

 

Wij zijn officieel Thetford dealer!

Voor uw Thetford Fresh-up set bent u bij De Vossenhoek aan het juiste adres. Als officieel dealer van Thetford kunnen wij u alle Thetford producten leveren, waaronder additieven en toiletpapier. Met onze jarenlange Thetford ervaring kunnen wij u ook helpen bij het vinden van de juiste Fresh-up set die past op het toilet in uw caravan of camper.

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar in onze kampeerwinkel, maar u kunt ook vooraf contact opnemen voor een deskundig advies. U kunt ons bereiken via ons contactformulier, op e-mailadres shop@vossenhoek.nl of telefonisch op 088 – 303 81 00.