y

Starcamp Quick’n Easy Air Sunshade

De Quick’n Easy Air Sunshade is een eenvoudig op te zetten opblaasbare voortent. Dit model is speciaal geschikt voor caravans met een railhoogte van 235 tot 250 cm en is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 265, 325 & 385. Alle maten hebben een diepte van 240 cm en met een gewicht vanaf 7 kg mag dit model met recht lichtgewicht genoemd worden.

Ultiem gebruiksgemak

Gebruiksgemak is hét grote voordeel van de Quick’n Easy Air Sunshade. Het opblaasbare frame bestaat uit één centrale luchtslang. Het dak en de wanden zijn gemaakt van een extra sterk Weathertex materiaal en polyester met een brandwerende coating. De zijwanden zijn bovendien oprolbaar én uitritsbaar.

De Quick’n Easy Air Sunshade wordt geleverd inclusief stormbandclips, stormbanden en handpomp.

Wij kunnen u helpen!

Bent u op zoek naar dé ideale Doréma/Starcamp voortent voor uw caravan? Door de vele modellen kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Maar geen paniek, wij kunnen u helpen!

Kom naar onze voortenten showroom in Oud-Gastel of neem contact op met een van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring met voortenten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte voortent!