y

Over Ons

De Vossenhoek pand voorzijdeDSCN1563

Van harte welkom op de site van De Vossenhoek Caravan & Recreatie. Uw partner op het gebied van buitenrecreatie in Rucphen, gelegen tussen Breda en Roosendaal. Met onze ervaring van ruim 40 jaar kunnen wij u professioneel en vakkundig advies geven en dit alles onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, want wij weten als geen ander dat de sfeer in ons bedrijf voor u als klant zeer belangrijk is.

De Vossenhoek Caravan & Recreatie is van oorsprong een familiebedrijf. Sinds 1975 is het ons doel om u alles te bieden wat u nodig heeft voor een perfecte kampeervakantie. Daarom vindt u bij ons kwaliteitsmerken nieuwe en tweedehands caravans, tenten en een uitgebreid assortiment kampeer-en recreatie accessoires in onze megashop. Wilt u graag een caravan huren, ook dat kan bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie. Sinds 2010 is de ervaring van de Vossenhoek uitgebreid met de ervaring van Caravan import De Jong Van Hees en Caravanbedrijf Huijbregts. Samen zijn wij onder 1 naam en onder 1 dak verder gegaan.

De Jong Van Hees was oorspronkelijk gevestigd in Nispen. Dit familiebedrijf had het dealerschap van de caravanmerken Tabbert, T@B en Bürstner waarvan T@B en Bürstner  nu ook te vinden zijn bij de Vossenhoek. In de zomer van 2010 besloot een ander familiebedrijf, Huijbregts Caravans uit Zundert, om hun kracht te bundelen met de Vossenhoek.

Naast de shop, showroom en stalling, heeft De Vossenhoek ook een eigen werkplaats, de Vossenhoek Technocenter. Hier worden onderhoud en schade herstel van alle merken caravans en kampeerauto’s uitgevoerd.

Al deze ervaring maakt dat wij u als klant een uitstekende service en vakmanschap kunnen bieden. En dit alles met de welbekende Brabantse gastvrijheid.

Tot ziens bij De Vossenhoek: Dé specialist voor de recreatieve buiten recreant.

TC Vossenhoek.1historie-vossenhoek-caravan-recreatie-rucphen