y

Vakantie in de tuin

Haal het vakantiegevoel in huis met De Vossenhoek!

Voor veel mensen is het onzeker of hun vakantie dit jaar door kan gaan. Echter hoeft niemand bij de pakken neer te zitten! Ook in uw eigen tuin kunt u weer helemaal bijtanken na een zwaar jaar.

Maar hoe breng ik mijn tuin in vakantiesferen? Dat is veel eenvoudiger dan u denkt! Wij geven u dé tips:

1. Haal kleur in je tuin

Een kleurrijke tuin nodigt veel meer uit om buiten te gaan zitten. Kleur brengt namelijk variatie en gezelligheid met zich mee. U haalt eenvoudig kleur in de tuin met bloemen, bloempotten of tuinposters. Haal de stijl van uw favoriete vakantiebestemming naar de tuin voor een echt vakantiegevoel.

2. Verdeel de tuin in zones

Tijdens uw vakantie zult u gedurende de dag afwisselend de warmte van de zon en de verkoeling van de schaduw willen opzoeken. Zorg daarom voor een ‘warme’ en een ‘koele’ zone in uw tuin. Plaats bijvoorbeeld een paar ligbedden op de plek waar het meeste zon is en maak gebruik van een parasol voor het creëren van schaduw.

3. Vermaak de kinderen

Als u kinderen hebt is het natuurlijk van belang dat zij zich niet gaan vervelen. Zorg dat zij zich kunnen vermaken in de tuin. Haal bijvoorbeeld het speelgoed naar buiten, zet een zwembad op of bedenk spelletjes die ze in en om het huis kunnen doen. Uiteraard is het ook voor de papa’s en de mama’s weleens leuk om een spelletje mee te doen!

4. Kom tot rust

Ongetwijfeld het belangrijkste doel van vakantie: tot rust komen en bijtanken na een jaar van hard werken. Daar kan De Vossenhoek u perfect bij helpen. In onze kampeerwinkel kunt u op de stoelenafdeling proefzitten, zodat u dé perfecte relaxstoelen of ligbedden vindt. Met ons assortiment kampeer- en tuinmeubilair, van alleen maar topmerken, komt u zeker tot rust en kunt u genieten van totale ontspanning.

5. Maak de avonden gezellig

Gezellige zomeravonden zijn vaak onvergetelijk. Begin bijvoorbeeld eens door met uw partner of met het hele gezin buiten te eten. Met een barbecue of skottelbraai heeft u snel veel gezelligheid. U maakt de tuin extra gezellig met een zomers muziekje of door fakkels aan te steken als het donker is. Om het vakantiegevoel echt helemaal af te maken zou u ook eens een flesje wijn open kunnen trekken.

Wij helpen u graag!

Is vakantie in de tuin ook een alternatief voor u? Bereid u dan snel voor! Haal alles in huis om van uw tuin de ideale vakantiebestemming te maken. Dan kunt u tijdens uw vakantie ook écht genieten van de vakantie. In onze kampeerwinkel helpen wij u graag verder met de juiste artikelen om uw tuin klaar te maken voor een ontspannen vakantie. Spreek gerust een van onze medewerkers aan voor advies of neem alvast contact op met de kampeerwinkel!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.