y

Knaus Chrome Selection

Leverbaar vanaf april 2020!


Knaus Sudwind Chrome Selection

Knaus Südwind 500 EU Chrome Selection

Dit speciale actiemodel van Knaus is voorzien van vele extra’s. De caravan heeft een moderne uitstraling door de gladde beplating en de kenmerkende Knaus graphics. Handig aan de buitenzijde van de caravan zijn de combi buitendoos en de verzwaarde uitdraaisteunen, die al standaard in dit model zitten. Ook aan het interieur van de caravan is gedacht aan comfort en gemak. Denk bijvoorbeeld aan het unieke Knaus comfort bedsysteem, voorzien van Evopore matrassen met watergel topper. De vloerverwarming en ambiance verlichting zorgen voor huiselijke sfeer in de caravan. 

Praktische indeling

De Knaus Südwind 500 EU Chrome Selection heeft een zeer praktische indeling. Deze indeling wordt gekenmerkt door de lengtebedden aan de voorkant van de caravan, een midden keuken en een rondzit aan de achterzijde. De rondzit is tevens om te bouwen tot een tweepersoons dwarsbed, waarmee u de caravan voorziet van in totaal vier slaapplaatsen. U kunt dit goed zien in de onderstaande plattegronden.

Dag

plattegrond, knaus sudwind 500 eu chrome selection, knaus, sudwind, chrome selection

Nacht

plattegrond nacht, knaus sudwind 500 eu chrome selection, knaus, sudwind, chrome selection

Dakairco Actie!

Naast de aantrekkelijk actieprijs van de Knaus Südwind 500 EU Chrome Selection hebben we nog een mooie actie voor u! Op deze caravan kunnen wij een Dometic Freshjet 2200 dakairco plaatsen ter waarde van € 2.252, voor een meerprijs van slechts € 795. Dat is een extra voordeel van ruim € 1.450!

Meer informatie over dit model?

Wilt u weten of deze Südwind 500 EU Chrome Selection dé ideale caravan voor u is? Kom dan snel naar onze showroom in Rucphen. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met al uw vragen over deze actie caravan. Uiteraard kunt u ook vooraf contact opnemen met onze showroom door te mailen naar showroom@vossenhoek.nl of telefonisch op 0165 – 34 30 53.

Bent u op zoek naar een caravan, maar is deze Knaus toch niet helemaal wat zoekt? Bekijk dan hier ons complete aanbod nieuwe en gebruikte caravans!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.