y

Draagbare NomadiQ barbecue

nomadiq, nomadiq barbecue, draagbare barbecue, gasbarbecue, camping barbecue

Als kampeerder bent u ongetwijfeld een buitenmens en levensgenieter. Bij mooi weer gaan we er graag op uit. Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, genieten van het moment! Een lekker hapje eten hoort daar uiteraard ook bij. Daarom hebben wij nu in onze kampeerwinkel de NomadiQ draagbare gas barbecue die u eenvoudig overal mee naar toe kunt nemen!

De NomadiQ draagbare barbecue is stijlvol, praktisch en slim. U kunt hem overal gebruiken waar u maar wilt: op de camping, in het park, op de boot of gewoon thuis in uw tuin of op uw balkon. De NomadiQ is lichtgewicht en compact, maar toch groot genoeg om met de hele familie of met vrienden van te genieten.

De draagbare gas barbecue van NomadiQ

NomadiQ heeft de missie om tegenwicht te bieden aan de dagelijkse waanzin en stress die de moderne samenleving kenmerkt. Met de nieuwe draagbare gas barbecue biedt NomadiQ u de vrijheid om op elke locatie speciale momenten te beleven met familie en vrienden.

De NomadiQ draagbare barbecue werkt op gas en is binnen één minuut gebruiksklaar. Dit model is uniek vergeleken met elke andere BBQ. Door het innovatieve uitklapbare systeem ontstaat er een groot, dubbel grill- en/of kookoppervlak. Beide kanten kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld aan de ene zijde vlees grillen en tegelijkertijd aan de andere kant groenten koken.

Neem uw NomadiQ BBQ overal mee naar toe!

U neemt heel eenvoudig de NomadiQ gas barbecue mee op elk uitje. Door het unieke design is de barbecue compact op te vouwen en gemakkelijke te dragen. Door gebruik van hoogwaardig aluminium is het een zeer lichtgewicht BBQ. Bovendien wordt er een schouderriem meegeleverd waarmee u de Nomadiq draagbare barbecue om uw schouder mee kunt dragen.

Omdat het materiaal van de BBQ eenvoudig schoon te maken zijn is de NomadiQ ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Zo zijn er speciale lekbakjes meegeleverd die het vet opvangen en zijn de grilloppervlakken vaatwasser bestendig.

Maak uw NomadiQ gas barbecue compleet met luxe accessoires

Geniet optimaal van uw draagbare NomadiQ barbecue door gebruik te maken van de optionele accessoires. Voor dit model zijn de volgende accessoires verkrijgbaar:

  • Beschermhoes
  • Antislipmat
  • Koelrugzak
  • Vlakke dichte grilplaat
  • Gasflesjes
  • Verlengslang voor grote gasfles
  • Verlengslang voor camperaansluiting

Nu verkrijgbaar bij De Vossenhoek!

De nieuwe NomadiQ barbecue én alle bijpassende accessoires zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze kampeerwinkel. Heef u nog vragen over deze draagbare gas barbecue of wilt u advies? Kom dan snel naar onze winkel! Onze medewerkers staan altijd klaar om te helpen bij het vinden van de juiste producten die voldoen aan uw wensen. Ook kunt u alvast contact opnemen op telefoonnummer 088 – 303 81 00 of per e-mail op shop@vossenhoek.nl.