y

Cadac gas- en campingbarbecues

Kamperen en barbecueën zijn en blijven altijd twee handen op één buik. Wat is er nou lekkerder dan buiten koken en grillen op de camping. De barbecues en skottelbraai’s van CADAC zijn speciaal gemaakt voor een gezellig BBQ avond, zowel thuis als op de camping!

Cadac’s Big Five

De Cadac producten staan voor meer dan alleen maar lekker eten. Waar Cadac nog meer voor staat hebben ze samengevat in een zogenaamde ‘Big Five’. Dit zijn de vijf grootste voordelen van Cadac en unieke technologieën die zij hebben toegepast is alle producten.

  1. Green Grill: Duurzaam koken, beter voor het milieu én gezonder voor u zelf
  2. Thermogrill: Gelijkmatige hittespreiding over het rooster, zorgt voor kortere opwarmtijd en tot wel 34% minder gasverbruik. Zo gaat ook uw gasfles langer mee!
  3. Easy Clean: Alle kookoppervlakken zijn voorzien van een ‘non-stick’ coating. Hierdoor zijn ze makkelijk te reinigen, wat zorgt voor optimale hygiëne tijdens het koken.
  4. Modular System: Geniet van talloze mogelijkheden doordat de vele accessoires te gebruiken zijn op één en dezelfde skottelbraai of barbecue. Denk aan diverse kookoppervlakken, zoals barbecuerooster, grillplaat, bakplaat, paella pan of pizzasteen. Alle accessoires zijn eenvoudig te wisselen.
  5. Easy Assembly: De skottelbraai’s en BBQ’s van Cadac zijn er speciaal op gemaakt dat u ze eenvoudig in elkaar kunt zetten. Gereedschap is daarbij niet nodig! Binnen enkele minuten kunt u beginnen met koken.

Skottelbraai- en barbecueassortiment

NIEUW: Safari Chef 30 Compact

Skottelbraai

Citi Chef

Safari Chef

Grillo Chef

Carri Chef

Accessoires

Paella pan

Plancha plaat

Pizza steen

Grill plaat

BBQ tangen en spatels

Schoonmaakgerei

Gasbenodigdheden

BBQ grillmatten

Beschermhoezen

Barbecueën op de camping of thuis doe je met Cadac!

Bij de Vossenhoek bent u aan het juiste adres voor uw Cadac barbecue, skottelbraai en benodigde accessoires. Wij hebben een ruim assortiment Cadac producten op voorraad. Neem eens een kijkje in onze kampeerwinkel en bekijk alle Cadac artikelen met eigen ogen!

Heeft u vragen over Cadac barbecues en skottelbraai’s? Of wilt u een advies op maat? Spreek dan gerust een van onze medewerkers aan in onze winkel of neem nu contact op met onze kampeerwinkel! Met hun deskundig advies weet u zeker dat u de ideale barbecue vindt, die voldoet aan uw wensen.