y

Caravan movers

Buitengewoon in caravan movers!

Voor diverse soorten caravan movers kunt u bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie terecht. Met caravan movers verplaatst u elke caravan over kleine afstanden, zonder dat u hier zelf kracht voor hoeft te zetten. Een dergelijke mover is namelijk elektrisch aangedreven en wordt bestuurd via een afstandsbediening. Wij bieden u caravan movers van diverse topmerken, zoals Enduro, Truma, AL-KO en Easydriver (mady by Reich).

Halfautomaat of volautomaat caravan movers?

Caravan movers worden vaak in twee categorieën opgedeeld: de halfautomatische en de volautomatische movers. Een halfautomatische mover werkt niet volledig automatisch. U moet hierbij namelijk de aandrijfrollen zelf op het wiel zetten. Heeft u een volautomatische mover? Dan worden de rollen automatisch op het wiel geplaatst en hoeft u niets anders te doen dan de hoofdschakelaar om te zetten en de afstandsbediening te gebruiken. Denk er wel aan dat u ook een accu nodig heeft wanneer u een mover aanschaft. Deze kunt u uiteraard ook bij ons aanschaffen.

Combiactie! 

De caravan movers worden gemonteerd met een traditionele accu. U kunt ervoor kiezen om uw mover te voorzien van een lichtgewicht en duurzame litium-ion accu. Als u nu kiest voor een nieuwe caravan mover kunt u een lithium-ion accu erbij nemen voor de gereduceerde prijs van € 195! Meer weten over de voordelen van een lithium-ion accu? Klik hier!

* De prijzen van onze caravan movers zijn inclusief montage. Montage zal worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats.

Alle benodigdheden voor uw caravan

Wat u ook nodig heeft op vakantie; u vindt het bij ons. Wij hebben alles onder één dak in onze kampeerwinkel en beschikken zelfs over een caravan werkplaats. Heeft u nog een luifel nodig of wilt u luchtbedden, een gasfles of caravanspiegels? Wij hebben het allemaal! Kom langs in onze winkel in Rucphen of bestel uw artikelen online. Heeft u vragen? Dan helpen we u graag. Vraag het een van onze verkopers in de winkel of bel naar +31 (0)165 – 34 30 53.