y

Aftellen naar de vakantie!

De zomer is officieel begonnen en dus kunnen we gaan aftellen naar de leukste tijd van het jaar: de vakantie! Maar die laatste weken voor de vakantie zijn vaak ook druk. De Vossenhoek gaat u helpen om zo relaxt mogelijk naar uw vakantie toe te leven. Want voor een optimale voorbereiding op uw kampeervakantie moet u natuurlijk bij De Vossenhoek zijn!

Download onze handige vakantie checklist!

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: aankomen op de vakantiebestemming en ontdekken dat je iets bent vergeten mee te nemen. Dat zal u niet meer gebeuren met onze vakantiechecklist! Op de vakantie checklist staat alles wat u nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

U vindt hierop onder andere alles op gebied van documenten, kampeerbenodigdheden, gereedschap, kook- en keukengerei, persoonlijke uitrusting en hygiëne. Kortom: U vergeet nooit meer iets in te pakken! En uiteraard zijn veel van deze artikelen ook in onze kampeerwinkel verkrijgbaar.

Neem onze vakantie checklist mee in de kampeerwinkel of download nu de digitale versie! Zo kunt u zonder stress aftellen naar de vakantie.

Koopzondag 17 juli

We geven u in de komende maand nog een extra mogelijkheid om uw allerlaatste benodigdheden in te slaan. Op zondag 17 juli hebben we een extra koopzondag! Onze kampeerwinkel en caravan showroom zijn op deze koopzondag geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

Dit is natuurlijk het ideale moment voor uw laatste voorbereidingen. Zo kunt u met een gerust hart gaan aftellen naar een onvergetelijke vakantie, samen of met het hele gezin!

Aftellen naar de vakantie in onze kampeerwinkel!

Onze kampeerwinkel en caravan showroom zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Daarnaast is er dus een extra koopzondag op 17 juli van 11:00 tot 17:00 uur. U bent altijd van harte welkom om langs te komen!

Onze kampeerwinkel heeft een zeer uitgebreid assortiment aan technische accessoires, kampeerartikelen, voortenten en luifels. Bekijk ook een de TEUN Techniek gids voor een beeld van ons ruime assortiment met onder andere:

Wilt u weten wat u absoluut niet mag vergeten? Download dan nu onze vakantie checklist en bekijk wat u nog mist voor uw vakantie. Bezoek onze kampeerwinkel aan de Industriestraat 3 in Rucphen en daarna kunt u pas écht gaan aftellen naar uw vakantie!

De Vossenhoek wenst u alvast een hele fijne en ontspannen vakantie.

aftellen naar de vakantie, kampeerwinkel vossenhoek, kampeerwinkel rucphen, kampeerwinkel brabant, kampeerwinkel noord-brabant, campingstoelen, voortenten