y

Kampa

Buitengewoon in Kampa voortenten!

Wanneer u op zoek bent naar een Kampa voortent, bent u bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie op de goede plaats. In onze kampeerwinkel hebben we werkelijk alles onder één dak. Wij verkopen niet alleen caravans, tenten, luifels en allerlei kampeerbenodigdheden, maar beschikken ook over een werkplaats waar we uw caravan repareren of onderhouden. Kom langs in onze winkel in Rucphen en ontdek ons uitgebreide assortiment aan onder andere Kampa voortenten.

Klik op onderstaande afbeelding om de 2020 catalogus te downloaden. Bekijk hem nu!

Kampa voortent, kampa opblaasbare voortent, kampa, opblaasbare voortenten

Vind de perfecte Kampa voortent voor uw vakantie

Wanneer u een voortent van Kampa komt uitzoeken, heeft u de keuze uit diverse modellen. Wilt u bijvoorbeeld een tent met stokken? Of gaat uw voorkeur uit naar een tent met opblaasbaar luchtframe? Deze laatste innovatieve variant komt voort uit 35 jaar aan kennis en ervaring. Een opblaasbare voortent biedt dan ook vele voordelen. Voor welke variant gaat u? Houd er bij het maken van uw keuze wel rekening mee dat de voortent geschikt is voor uw caravan. Wij verzoeken u daarom ook de gegevens van uw caravan mee te brengen. Heeft u bijvoorbeeld een Tabbert caravan? Dan wilt u natuurlijk wel dat de voortent hieraan te bevestigen is.

Waarom onze voortenten showroom de moeite waard is

Wij staan in de weidse omgeving bekend om onze grote voortenten showroom. Van heinde en verre reist men af naar Rucphen om hier ons uitgebreide aanbod te bekijken. We beschikken over een showroom met voortenten en een showroom met caravans, maar breng ook zeker een bezoek aan onze kampeerwinkel. Hier vindt u diverse accessoires en benodigdheden, zodat u direct alles voor uw vakantie in huis kunt halen. Heeft u vragen over een Kampa voortent of iets anders? Bel dan naar +31 (0)165 – 34 30 53. Wij helpen u graag verder.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.