y

Wijziging Astra 3

Belangrijk bericht!

Door een frequentiewijziging op Astra 3 kunnen de Teleco DVB-S2 systemen de Astra 3 satelliet niet meer vinden. Voor de gebruikers van dit Teleco satellietsysteem houdt dit in dat de meest gangbare Nederlandse televisiezenders niet te ontvangen zijn.

Dit probleem kunt u zelf oplossen door middel van een gratis software die ervoor zorgt dat de Teleco de nieuwe instellingen van Astra kan vinden. Onderaan deze pagina vindt u de link naar de handleiding*. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe u de software kunt downloaden en installeren.

Mocht u er zelf niet uitkomen en of geeft er de voorkeur aan om deze update door ons te laten uitvoeren, maak dan een afspraak met ons Techno Center. Deze update heeft niets te maken met een mogelijke fout in uw satellietsysteem of een niet juiste montage en/of aansluiting. Daarom zijn de kosten als wij dit uitvoeren €40. Dit bedrag dient direct contant of per pin afgerekend te worden.

Wij adviseren u deze update zo snel mogelijk uit te voeren. Heeft u verdere vragen of wilt u een afspraak maken met onze werkplaats? Neem dan contact op met receptiewerkplaats@vossenhoek.nl of bel naar 0165 34 34 03.

*Klik hier door de handleiding

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.