y

Eriba Touring 820

Vanaf nu te bestellen!

De Eriba Touring 820 is hét nieuwe vlaggenschip van de Touring reeks van Eriba! Dit unieke Touring model is eind 2019 leverbaar, maar is nu al te bestellen bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie.

Wat maakt de Eriba Touring 820 zo uniek?

Het model valt al op vanwege zijn lengte van 8,5 meter, waarmee het meteen het grootste Touring model is dat Eriba ooit gebouwd heeft. Tal van innovatieve oplossingen zijn verwerkt in dit nieuwe model, zowel binnen in de caravan als aan de buitenkant van de caravan. Uniek aan het design zijn de 180° getinte panorama ramen, die zowel in het zitgedeelte als in de slaapkamer zijn toegepast.

De caravan biedt slaapplaats voor 2 tot 4 personen. De vaste slaapkamer is voorzien van uniek V-vormig bed, dat dient als zowel éénpersoons- als tweepersoonsbed. In alle ruimtes is directe en indirecte verlichting geïntegreerd, wat afzonderlijk van elkaar kan worden aan- of uitgeschakeld. Ook uniek voor Touring modellen is de badkamer met aparte douchecabine.

Daarnaast is de Eriba Touring 820 de eerste caravan met een standaard ingebouwd levelsysteem. Ook is het de eerste Eriba caravan met een digitaal bedieningspaneel, die ook via een mobiele app kan worden bediend.

Dit model is verkrijgbaar vanaf € 77.690. Klik hier voor de prijslijst om te bekijken welke mogelijke toevoegingen er bij uw wensen passen. Wilt u meer weten? Klik hier of kom langs in showroom en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden! Bekijk hier onze openingstijden.

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.