y

Eriba Nova Delight

Het nieuwste model van Eriba staat nu in onze showroom: de Eriba Nova Delight. Dit is een actiemodel uit de model serie Nova Light. Dit type caravan is erg populair. Dit komt onder andere door het lage gewicht, en comfortabele woongevoel en de royale stahoogte. De Vossenhoek Caravan & Recreatie heeft als een van de eersten in Nederland dit nieuwe actiemodel voor u in de showroom staan.

Genieten en blij maken

Delight is een woord met meerdere betekenissen. Het kan ‘genieten’ of ‘genoegen’ betekenen, maar ook ‘enthousiasme’ of ‘blij maken’. Dat is ook precies waar de Eriba Nova Delight voor staat. Het genieten is vertaald naar een zeer comfortabel indeling van de caravan. Daarnaast zit er een speciaal pakket aan extra’s op de caravan. En met een voordeel van ruim € 3.000 zal deze caravan iedere kampeerder ook zeker blij maken.

Eriba Nova Delight: Laag gewicht en zuinig

De Eriba Nova Delight heeft, net zoals de gebruikelijke Nova Light, een laag gewicht en een riant laadvermogen. De gezellige zitgroep geeft het interieur van de caravan een huiselijke uitstraling. Door het hoogwaardige woon- en slaapcomfort is deze caravan een van de meest comfortabele modellen in zijn soort.

Een ander groot voordeel van de Eriba Nova Delight is de hoogwaardige isolatie, door de unieke PUAL bouwwijze. Hierdoor is de caravan geschikt om in elke jaargetijde mee te kamperen. Bovendien draagt dit bij aan minder verbruik van de verwarming. Ook qua brandstofverbruik is dit model voordelig door zijn lage gewicht en aerodynamische opbouw. Bovendien zorgt de scherpe prijs ook dat het voor de portemonnee een stuk zuiniger is 😉.

Twee indelingen

De Eriba Nova Delight wordt aangeboden in twee indelingen, namelijk de 442 en de 465. De 442 kenmerkt zicht door de enkele bedden achterin, met de keuken naast de deur en de badkamer met toilet tegenover de keuken. De 465 is te herkennen aan een Frans bed, met daarnaast de badkamer en toilet en een keuken tegenover de entreedeur.

Eriba Nova Delight indelingen

Beide indelingen hebben een standaard zit aan de voorzijde van de caravan. Bovendien geldt voor allebei de modellen dat u profiteert van ruim € 3.000 voordeel! Voor meer informatie over deze modellen en het bijbehorende pakket, klik hier.

Meer informatie over de Eriba Nova Delight?

Wilt u ook weten wat het voor u kant betekenen om met een Eriba Nova Delight op vakantie te gaan? Kom dan snel langs in onze showroom in Rucphen of neem nu contact op met onze verkoop adviseurs op 0165-343053 of op showroom@vossenhoek.nl.

Eriba Nova DelightEriba 2021Eriba Nova Light

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.