y

Duurzame vleermuiskasten

De Vossenhoek gaat verhuizen, zoals vele van jullie inmiddels al weten. Vanaf 3 januari 2023 kunt u onze showroom en kampeerwinkel vinden op het nieuwe adres Argon 33 in Oud-Gastel. Op zaterdag 17 december om 17:00 uur trekken wij voor het laatst de deur aan de Industriestraat 3 in Rucphen achter ons dicht. Maar wat gebeurt er daarna? En wat heeft dat te maken met de duurzame vleermuiskasten om het pand?

Het kenmerkende pand aan de Industriestraat zal in 2023 worden gesloopt. Tijdens de sloop van een pand komt het vaak voor dat vleermuizen zich gaan vestigen in het pand. Om te voorkomen dat deze diertjes onnodig omkomen tijdens de sloop hebben we een aantal duurzame vleermuiskasten geplaatst rondom het pand. Misschien heeft u ze al wel gezien!

Deze duurzame vleermuiskasten bieden een fijne en vooral veilige plek voor de vleermuisjes om de winter door te komen. Zo willen we ook ons steentje bijdragen om op een duurzame manier bij te dragen aan het dierenwelzijn.

Duurzame vleermuiskasten, De Vossenhoek verhuizing, De Vossenhoek verhuizen Duurzame vleermuiskasten, De Vossenhoek verhuizing, De Vossenhoek verhuizen