y

Dit gaat u merken van de verhuizing

De Vossenhoek gaat verhuizen. We zijn zowel in Rucphen als in Oud-Gastel volop bezig met de voorbereidingen van de verhuizing. Wij doen onze best om ervoor te zorgen dat u als klant zo min mogelijk overlast zult ervaren van deze werkzaamheden.

Wat staat er te gebeuren?

Toch willen wij u erop wijzen dat er de komende tijd heel wat gaat gebeuren waar u als klant ook mee te maken krijgt. In onderstaand overzicht hebben we de belangrijkste zaken voor u op een rijtje gezet:

  • Donderdag 1 december: In verband met de inventarisatie en het inpakken van alle spullen zal de kampeerwinkel de deuren sluiten.
  • Zaterdag 17 december: De laatste openingsdag van De Vossenhoek aan de Industriestraat. De caravanshowroom blijft tot deze dag geopend. Om 17:00 uur zullen we deuren van het pand definitief sluiten.
  • Dinsdag 3 januari: Op de eerste dinsdag van het nieuwe jaar openen wij opnieuw onze kampeerwinkel voor u. Vanaf deze dag heten wij u dan ook welkom bij Mobiledrôme-Vossenhoek.

Vooralsnog zijn dit de belangrijkste zaken waar u rekening meer moet houden als u de komende tijd onze showroom en/of kampeerwinkel wilt bezoeken. Mochten er tussentijds nieuwtjes bij komen dan zullen we die op deze pagina toevoegen en delen op onze Facebook pagina en in de digitale nieuwsbrief.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg dan nu onze Facebook pagina en schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!