y

Dethleffs actie!

Win uw aankoopprijs terug!

Dethleffs bestaat 90 jaar en heeft voor 2021 een prachtig kansspel bedacht. Als u tussen 1 januari en 31 december 2021 een nieuwe Dethleffs caravan koopt maakt u automatisch kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen (inclusief BTW).

Koop bij ons een nieuwe Dethleffs caravan en na ondertekening van de koopovereenkomst zal onze verkoper met u een deelnameformulier invullen. U hoeft hier niks extra’s voor te doen!

Hoe wordt de winnaar gekozen?

Uit alle deelnemers zal Dethleffs willekeurig een winnaar kiezen. De Vossenhoek heeft dus geen invloed op de uitslag. De winnaar zal ook door Dethleffs per post op de hoogte worden gesteld.

Dethleffs 90 jaar

Met deze actie viert Dethleffs haar 90e verjaardag in 2021. Dethleffs is van origine een fabrikant in skistokken en zwepen. In 1931 bedacht de directeur een manier om zijn familie mee te nemen op de reizen die hij voor het bedrijf maakte. Hiermee werd de caravan uitgevonden.

Een vriend van de familie

Dethleffs bedacht de caravan vanuit het verlangen om dicht bij zijn familie te zijn. Deze kernwaarde draagt het Duitse caravanmerk nog steeds uit. Niet voor niets gebruikt Dethleffs de slogan “Ein Freund der Familien”, oftewel Een vriend van de familie. Het merk onderscheidt zich dan ook in de familievriendelijke indelingen.

Een gouden uitvinding van Dethleffs

Arist Dethleffs had er geen idee van dat zijn caravan – hij noemde het destijds Wohnauto – zo populair zou worden dat het de toekomst van het kamperen zou veranderen. Zelfs nu, 90 jaar later, is de populariteit van caravans en campers nog steeds groeiende. Ook voor het bedrijf Dethleffs betekende dit een cruciale verandering.

De zelf bedacht caravan trok veel bekijks en Dethleffs kreeg diverse aanvragen van mensen die ook een ‘Wohnauto’ wilde kopen. Door de grote vraag besloot Dethleffs dan ook om naast skistokken en zwepen ook caravans te gaan produceren. Met name na de oorlog groeide de vraag naar caravans zo hard, dat het bedrijf stopte met de productie van zwepen en skistokken. Zo konden zij zich volledig specialiseren in het bouwen van caravans.

Erwin Hymer Group

In 1983 werd Dethleffs overgenomen door Erwin Hymer, eigenaar van het caravan merk Eriba en het campermerk Hymer. Vanaf nu was Dethleffs een onderdeel van de Erwin Hymer Group (EHG). Na de overname begon Dethleffs ook met de productie van campers. Hiermee werd het assortiment drastisch uitgebreid.

Tegenwoordig heeft Dethleffs nog altijd een breed aanbod aan caravans en campers in vele soorten en maten. Om het jubileum te vieren heeft Dethleffs voor het modeljaar 2021 een aantal jubileum modellen caravans en campers ontworpen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Dethleffs en diens assortiment? Kom dan snel naar onze showroom of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de caravans van dit toonaangevende merk. U kunt ons bereiken op 0165-343053 of op e-mail adres showroom@vossenhoek.nl.

Bent u geïnteresseerd in een ander merk? Dat is geen enkel probleem! Wij zijn ook dealer van de merken Bürstner, Eriba, Knaus, Tabbert en T@B. Ook over de merken kunnen onze medewerkers u helemaal wegwijs maken en u helpen van de juiste caravan die voldoet aan uw eisen.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.