y

De Vossenhoek gaat verhuizen!

De Vossenhoek & Mobiledrôme gaan samen duurzaam de toekomst in

De Vossenhoek Caravan & Recreatie gaat verhuizen! Per 3 januari 2023 kunt u ons vinden in het huidige pand van Mobiledrôme & Partners: Argon 33 te Oud-Gastel, langs de A17. Samen met ons partnerbedrijf Mobiledrôme gaan we op één locatie verder – écht alles onder één dak!

Uiteraard verlaten wij onze vertrouwde locatie met een dubbel gevoel. Tientallen jaren hebben de panden aan de Industriestraat te Rucphen gediend als dé thuisbasis voor elke kampeerder. Op deze locatie zijn wij een begrip geworden in de kampeerwereld én in de regio. Nu breekt echter de tijd aan dat we het verleden achter ons moeten laten en met een duurzame blik naar de toekomst kijken.

Mobiledrôme & Partners, Argon 33 Oud-Gastel, De Vossenhoek gaat verhuizen

Verduurzamen voor een betere toekomst

De Vossenhoek gaat verhuizen omdat wij het doel hebben om nieuwe stappen te zetten richting een meer duurzame bedrijfsvoering. Het voelt immers als onze morele plicht om de wereld zo goed mogelijk achter te laten voor de volgende generaties. De huidige panden in Rucphen, waar we altijd met veel plezier gebruik van hebben gemaakt, maken deze stappen echter moeilijk.

Vanwege de leeftijd van de panden brengt verduurzaming een te hoge investering met zich mee. Om toch de stap te zetten naar een duurzame toekomst willen De Vossenhoek en Mobiledrôme samen verder gaan op één locatie. Caravans, campers, kampeerwinkel en voortenten: alles onder één dak!

Nieuwbouwplannen in Oud-Gastel

Op zaterdag 17 december, om 17:00 uur, zal De Vossenhoek de deur aan de Industriestraat definitief sluiten. Vanaf 3 januari 2023 zullen de Vossenhoek & Mobiledrôme samen verder gaan in het huidige pand van Mobiledrôme. Dit is echter een tijdelijke oplossing, want in de nabije toekomst zullen we daar gaan uitbreiden met een nieuw bedrijfspand. Direct naast het huidige pand van Mobiledrôme zal een nieuw pand gebouwd worden, zodat wij u in de toekomst optimaal kunnen blijven helpen met het vinden van de ideale caravan, camper, voortent of kampeerstoel! Deze nieuwbouwplannen zijn momenteel nog in ontwikkeling, maar wij houden u op de hoogte zodra er meer nieuws is.

Vossenhoek Techno Center blijft in Rucphen

Onze werkplaats, het Vossenhoek Techno Center, blijft wel op de oude vertrouwde locatie. Nu en in de toekomst kunt u hier uw caravan of vouwwagen laten onderhouden en keuren. Ook voor schade aan uw kampeervoertuig blijft de Korte Hei 37 te Rucphen het juiste adres!

De Vossenhoek techno center, werkplaats vossenhoek

Wat staat er te gebeuren de komende periode?

We zijn zowel in Rucphen als in Oud-Gastel volop bezig met de voorbereidingen van de verhuizing. Wij doen onze best om ervoor te zorgen dat u als klant zo min mogelijk overlast zult ervaren van deze werkzaamheden.

Toch willen wij u erop wijzen dat er de komende tijd heel wat gaat gebeuren waar u als klant ook mee te maken krijgt. In onderstaand overzicht hebben we de belangrijkste zaken voor u op een rijtje gezet:

  • Donderdag 1 december: In verband met de inventarisatie en het inpakken van alle spullen zal de kampeerwinkel de deuren sluiten.
  • Maandag 12 december: Vanaf vandaag begint het Techno Center met de inventarisatie. Tussen 12 en 23 december zullen er geen afspraken met de werkplaats worden ingepland. U kunt alleen bij ons terecht voor het ophalen van uw caravan.
  • Zaterdag 17 december: De laatste openingsdag van De Vossenhoek aan de Industriestraat. De caravanshowroom blijft tot deze dag geopend. Om 17:00 uur zullen we deuren van het pand definitief sluiten.
  • Zaterdag 24 december: Zowel de showroom in Oud-Gastel als de werkplaatsen in Oud-Gastel en Rucphen zullen vanaf deze dag sluiten in verband met de feestdagen. Tussen kerstmis en nieuwjaar gaan wij hard aan het werk om de nieuwe kampeerwinkel in te richten. Om deze reden blijven wij dan ook tot en met maandag 2 januari gesloten voor bezoekers.
  • Dinsdag 3 januari: Op de eerste dinsdag van het nieuwe jaar openen wij opnieuw onze showroom voor u. Vanaf deze dag heten wij u dan ook welkom bij Mobiledrôme-Vossenhoek.
  • Medio februari: De nieuwe kampeerwinkel zal halverwege februari volledig klaar zijn en weer open gaan. Dan kunt u weer op tijd beginnen met de voorbereidingen voor het nieuwe kampeerseizoen!

Vooralsnog zijn dit de belangrijkste zaken waar u rekening meer moet houden als u de komende tijd onze showroom en/of kampeerwinkel wilt bezoeken. Mochten er tussentijds nieuwtjes bij komen dan zullen we die op deze pagina toevoegen en delen op onze Facebook pagina en in de digitale nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Omdat De Vossenhoek gaat verhuizen, gaan wij ons natuurlijk in de komende maanden voorbereiden op de verhuizing van de showroom en kampeerwinkel naar Oud-Gastel. Zoals u van ons gewend bent blijven we officieel dealer van de topmerken Dethleffs, Eriba, Knaus, Tabbert, T@B en Weinsberg. Ook nemen we de beste technische accessoires en kampeerartikelen mee naar onze nieuwe kampeerwinkel.

Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen rondom onze verhuizing en nieuwbouwplannen? Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief en volg onze Facebook pagina. Zo mist u zeker niets!

De Vossenhoek gaat verhuizen