y

Maatregelen Corona

Beste klant,

In deze tijd waarin het Corona virus ons dagelijks leven beheerst, begrijpen wij het dat er wat vraagtekens zijn rondom onze activiteiten. Allereerst willen wij benadrukken dat onze showroom, winkel en werkplaats vooralsnog gewoon open zijn, maar wij houden voorlopig – ook na 1 april – de WINTER openingstijden aan. Echter hebben wij voor uw en onze veiligheid enkele maatregelen genomen.

  • De geplande opening op Tweede Paasdag (maandag 13 april) zal NIET doorgaan.
  • Het TechnoCenter zal gedurende de maand april gesloten zijn op zaterdagen.
  • Om lichamelijk contact te vermijden zullen wij geen handen schudden en blijven wij op een gepaste afstand van anderhalve meter van onze klanten. Zoals u van ons gewend bent zullen wij u wel een met een glimlach begroeten en zorgen dat u dezelfde service krijgt die u van ons kunt verwachten.
  • Onze medewerkers zullen extra letten op de hygiëne. Denk hierbij aan het regelmatig handen wassen met water en zeep en het vaker reinigen van deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen, enz. Wij rekenen erop dat ook u als klant in deze periode extra let op de hygiëne om verspreiding van het virus te voorkomen.
  • In zowel de showroom als in de werkplaats geven wij de voorkeur aan contactloze pinbetalingen, omdat overhandiging van contant geld een groter besmettingsrisico met zich meeneemt.
  • In ons TechnoCenter laten wij nog slechts één persoon tegelijk in de receptie. Ook hierbij geldt dat onze medewerkers op gepaste afstand blijven en er geen goederen, bijvoorbeeld sleutels, worden overhandigd. Wanneer u uw caravan of camper bij ons achterlaat kunt u de sleutels en eventuele andere spullen op de balie leggen.
  • Wanneer u een voertuig bij ons TechnoCenter achterlaat voor onderhoud en/of reparatie zal deze een dag in quarantaine worden geplaatst, voordat we eraan gaan werken. Dit betekend dat u niet kunt wachten tot de werkzaamheden zijn afgerond.
  • Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om vanuit huis bij ons te winkelen. Zo kunt u alsnog profiteren van onze scherpe prijzen, zonder dat u de deur uit hoeft! Kijk daarom snel op onze webshop!
  • BOVAG en ANWB hebben bekend gemaakt dat de Kampeer 10-daagse, waaraan De Vossenhoek ook zou deelnemen, NIET doorgaat. Deze 10-daagse stond gepland van 10 t/m 19 april.

Voor verdere verscherping en/of aanpassingen aan deze en toekomstige maatregelen, raden wij u aan om deze pagina en onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.