y

Caravans

BUITENGEWOON IN CARAVANS

Het gevoel van ultieme vrijheid beleven? Met uw partner of met de (klein)kinderen? Dan is een caravan echt iets voor u! Met een caravan kunt u altijd gaan en staan waar u wilt. Een seizoensplek op de camping in Zeeland of twee weken op zomervakantie naar Spanje of Italië. Voor elke toepassing is er een geschikte caravan te vinden!

En waar kunt u het beste heen om de perfecte caravan te vinden? Natuurlijk naar De Vossenhoek in Rucphen! Wij zijn hét caravanbedrijf van zuid-west Nederland met nieuwe caravans, tweedehands caravans, een grote voortenten showroom, uitgebreide kampeerwinkel én een eigen werkplaats voor al het onderhoud en reparatie aan uw caravan. Kortom: wij zijn ‘Buitengewoon in Caravans’.

Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie kunt u terecht voor:

Onze caravan merken

In de uitgebreide showroom van De Vossenhoek vindt u nieuwe caravans van de meest toonaangevende topmerken in de caravanbranche. Wij hebben voor u caravans van Bürstner, Dethleffs, Eriba, Knaus, T@B en Tabbert. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan gebruikte caravans, met ook andere populaire merken als Adria, Hobby en Fendt. Dat betekent dat wij voor iedere kampeerder dé juiste caravan in huis hebben!

Bürstner

Overal thuis, heerlijke nachtrust, rondom op je gemak en levensdroom. Dat zijn de waarden die bij Bürstner centraal staan bij het ontwerp van elke caravan. Met ruim 60 jaar ervaring en gekwalificeerde en betrokken medewerkers weet Bürstner ook dit jaar zichzelf te overtreffen. Ontwikkelingen met het doel om u vanaf de eerste dag volledig thuis te laten voelen in uw Bürstner caravan.

Bürstner, Bürstner caravan, caravan, caravans, Averso, Averso Plus, Premio, Premio Plus, Premio Life, Harmony Line

Dethleffs

Hoe fijn is het om onderweg te zijn – lekker op vakantie. Nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en tijd door te brengen met het gezin. Kortom: genieten van alles, met, bij en om de caravan. Met een Dethleffs caravan kunt u dit op een speciale manier ervaren. Ontdek hoe fijn het is om met een Dethleffs caravan onderweg te zijn. Gaat u mee?

Dethleffs, Dethleffs caravans, Vossenhoek, c'Joy, c'Go, camper, nomad, generation

Eriba

De geschiedenis van Eriba als fabrikant van caravans begint in het jaar 1957. Toen ontstond met de oer-Troll de eerste caravan bij Hymer in Bad Waldsee. Het was het eerste model van de legendarische en succesvolle cult caravan Touring en geldt als de basis van de zeer succesvolle geschiedenis van de firma. Tegenwoordig biedt Hymer onder het merknaam Eriba compacte lichtgewicht caravans tot zeer royale en luxueuze comfort caravans aan, van eenvoudige reiswagen met extra slaapdak tot chique en ruime familie caravans, alles wat een kampeer hart begeert. Het maakt niet uit of u een nieuwe of een gebruikte caravan koopt – de investering betaalt zich altijd uit dankzij zijn hoge waardevastheid.

 

Eriba, Eriba caravans, caravan kopen, Nova, Nova Light, Exciting, Touring, Living

Knaus

Als in een droom, ontdek de vrijheid die beweegt. Compacte caravan voor paartjes of ruime designicoon – toch de sportieve caravan met extra veel laadvolume? Bij Knaus vindt u altijd de passende caravan voor uw droomvakantie. Van de ultralichte Travelino tot aan de klassieke Südwind: keuze uit vele verschillende modellen, nog meer indelingsvarianten en vele uitrustingsopties kunt u uw geheel eigen favoriet kiezen. Dat is vrijheid, die beweegt – en campingvakantie zoals u die zich altijd al heeft gewenst.

caravan, caravans

T@B

Waarschijnlijk is er geen karakteristieker model onder de hedendaagse caravans als de T@B. Ben je op zoek naar iets speciaals? Dan is deze caravan wat je zoekt! Met zijn unieke vormgeving staat de T@B voor lifestyle, plezier en avontuur. Je herkent ze al van grote afstand, de druppelvormige caravan met een bijzonder hoge x-factor. Een caravan met een echte cult status, maar het is meer dan een ongewone caravan.

caravan, caravans, T@B

Tabbert

Tabbert is design, innovatie, klimaat, duurzaamheid en veiligheid. Bij de vormgeving hecht Tabbert veel waarde aan een aantrekkelijk uiterlijk. Het plaatje is echter pas helemaal af als alle mooie dingen in de caravan ook nuttig zijn en van hoge kwaliteit. Met een fijne neus voor trends en de leefgewoonten van kampeerders denken zij over elk detail na.

caravans, caravan T@B,

Tabbert, Caravan, caravans, cellini, booster, rossini, vivaldi, da vinci, puccini

BUITENGEWOON IN CARAVANS

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.