y

Tabbert Vivaldi caravan

Met vloeiende overgangen van lifestyle design naar functioneel meubilair, voelt vakantie met een Tabbert Vivaldi als leven in een loft. Een perfecte harmonie van technische verfijning en design highlights. Deze caravan biedt zowel een individuele als ontspannende sfeer, dankzij unieke vorm- en kleurcontrasten. Dankzij de indirecte verlichting komen de materialen bijzonder tot hun recht. Warme grijstinten en grafiet versterken het chique loungekarakter van het interieur.

Tabbert Vivaldi verkrijgbaar in 9 indelingen

De modellenserie van de Tabbert Vivaldi bestaat uit 9 indelingen: 460 E, 490 TD, 550 E 2.3, 550 DF, 550 E 2.5, 560 TDL, 560 TD, 560 EMK en 685 DF.

Het meest compacte model van de Vivaldi serie is de 460 E. Deze caravan heeft een slaapkamer voorin met enkele bedden. Achterin bevindt zich een lengtezitgroep met twee banken en een tafel. In het middeldeel van deze Tabbert caravan vinden we een kledingkast, keukenblok en een badkamer met douche en toilet.

In de 490 TD vinden we voorin een tweepersoons Frans bed, met daar naast een wastafel en een badkamer met douche en toilet. Achterin een ruime rondzit met grote tafel. In het midden veel opbergruimte en een keukenblok. De koelkast bevindt zich meteen naast de toegangsdeur, zodat deze ook vanaf buiten toegankelijk is.

De Tabbert Vivaldi 550 E 2.3 is een caravan met enkele bedden voorin. Achterin vinden we een ruime rondzit, Het midden van de caravan is uitgerust met een ruime keukenblok, een grote koelkast, kledingkast en een badkamer met douche en toilet.

Caravans met enkele bedden, Frans bed en zelfs stapelbed!

Het model Vivaldi 550 DF achterin een keuken op de kopse kant, met daarnaast een compacte badkamer. Direct naast de toegangsdeur is een grote koelkast geplaats die ook vanuit buiten toegankelijk is. In het midden gedeelte van deze Tabbert caravan bevindt zich een ruime rondzitgroep. De slaapkamer met tweepersoons Queensbed ligt voorin de caravan.

De 550 E 2.5 is qua indeling identiek aan de 550 E 2.3. Het verschil zit hem in de breedte van de caravan, waardoor de 2.5 variant net wat meer ruimte biedt in de kamers en gangpaden.

In de 560 TDL bevindt zich, achterin de caravan, een ruime rondzit. In het midden vinden we een hoekkeuken met grote koelkast en een grote kledingkast. Voorin ligt de slaapkamer met een tweppersoons Frans bed. Naast het bed bevinden zich een wastafel en een badkamer met douche en toilet.

De Tabbert Vivaldi 560 TD is qua indeling vergelijkbaar met de 560 TDL. In de TD bevindt zich echter geen hoekkeuken, maar een recht keukenblok.

De 560 EMK is een Tabbert caravan met stapelbed achterin. Voorin is de caravan uitgerust met enkele bedden. Het midden gedeelte is voorzien ven een compacte badkamer, ruime rondzit, kledingkast en een keuken met grote koelkast.

Het grootste model in deze serie is de Tabbert Vivaldi 685 DF. Dit model bestaat uit een grote rondzit achterin en een slaapkamer met Queensbed voorin. Voor de slaapkamer bevindt zich een gesplitste badkamer met aparte douche en toilet. In het midden vinden we een ruime keuken en een grote koelkast naast de deur.

460 E

490 TD

550 E 2.3

550 DF

550 E 2.5

560 TDL

560 TD

560 EMK

685 DF

Ontmoet de trendsetter

Door het vele daglicht en het lichte interieur ervaart u in de caravan een gevoel van vrijheid alsof in de vrije natuur bent. De multifunctionele zitgroep kan worden omgebouwd tot een bed, voor extra slaapplaatsen. En over slapen gesproken: door het grote dakraam kunt u elke nacht in slaap vallen onder een heldere sterrenhemel.

Tabbert Vivaldi caravan kopen?

Is deze Tabbert Vivaldi de ideale caravan voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Tabbert en kunnen u helpen om de caravan zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.