y

Campers

Logo Mobiledrôme, logo Mobiledrôme & Partners, Mobiledrôme, Mobiledrôme & Partners

Wilt u een camper kopen of huren? Mobiledrôme & Partners in Roosendaal/Oud-Gastel is dé specialist van Nederland op het gebied van campers. Samen met De Vossenhoek Caravan & Recreatie vormt Mobiledrôme & Partners een eenheid op het gebied van kamperen.

Ruime voorraad campers!

Mobiledrôme & Partners biedt u keuze uit ca. 100 campers op voorraad, zowel nieuw als gebruikt. Ze zijn officieel dealer van Adria, Bürstner, Dethleffs, Hymer en Knaus. Tevens is Mobiledrôme en Partners exclusief dealer van de Globedrôme: een uniek model speciaal gebouwd door Dethleffs voor Mobiledrôme.

Ook onder de occasions vindt u een ruime diversiteit aan kampeerauto’s van verschillende merken, leeftijden, typen en prijsklassen. Naast de huismerken Adria, Bürstner, Dethleffs, Hymer en Knaus, vindt u hier ook kampeerauto’s van andere populaire merken zoals Carado, McLouis, Weinsberg, Carthago en nog veel meer!

Verhuur, onderhoud & reparatie

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte campers richt Mobiledrôme & Partners zich ook op camperverhuur, reparatie en onderhoud. Daarnaast beschikt Mobiledrôme & Partners ook over acht overnachtingsplaatsen.

Ook met een camper beleeft u het ultieme gevoel van vrijheid. Ga en sta waar u maar wilt! Uiteraard blijft het een persoonlijke keuze of de voorkeur uitgaat naar een caravan of naar een camper. Bij Mobiledrôme & Partners kunt u zeer deskundig advies krijgen over allerlei soorten kampeerauto’s, zoals buscampers, integrale campers en half-integrale/semi-integrale campers.

Interesse in een camper?

Heeft u interesse in een camper? Klik hier voor meer informatie en kom langs in de showroom op industrieterrein Borchwerf II, langs de A17. Op hun website vindt u alle informatie over het huidige aanbod campers, de verschillende merken, openingstijden, en nog veel meer!

Mobiledrôme & Partners, campers, camper kopen Roosendaal, kampeerauto

Heeft u toch liever aan caravan van een van de topmerken Bürstner, Dethleffs, Eriba, Knaus, T@B of Tabbert? Klik dan hier voor ons caravan aanbod. Voor verdere vragen en/of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze caravan showroom. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder bij het vinden van de ideale caravan!