y

Caravan/camper luifels

Bezoek het “Belevingsplein: in onze winkel met o.a luifels voor uw caravan of camper
Grootste THULE dealer van Zuid-Nederland!
Grote voorraden – deskundig advies – vakkundige montage

Thule 1200 caravanstore

Thule 6300 dakluifel NIEUW

Thule 6300 dakluifel NIEUW

Wilt u graag een luifel kopen die u aan uw caravan kunt bevestigen, zodat u op die manier buiten kunt zitten zonder natgeregend te worden? Of wilt u graag schaduw creëren met een luifel, zodat u uzelf beschermt tegen de brandende zon? Kom dan langs bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie! Hier kunt u luifels kopen van diverse topmerken in uiteenlopende maten.

Welke luifel past het beste bij u en uw caravan?

Een luifel beschermt u tegen zon, regen of wind en zorgt ervoor dat u heerlijk kunt zitten bij uw caravan of camper. Bij De Vossenhoek Caravan & Recreatie bieden we drie typen luifels aan, namelijk:

  • Luifels in een draagtas
  • Luifels gemonteerd op het dak of tegen de zijwand
  • Luifels met een frame

De dakluifels kunt u uitbreiden met verschillende zijwanden, zoals rainblocker of sunblocker. Ook is het mogelijk uw luifel in een handomdraai te veranderen in een luifeltent.

Een luifel kopen van een bekend merk

Wij beschikken over enorme voorraden en bieden u daarom ook ruime keuze tussen diverse merken luifels. Wilt u graag een luifel kopen van een bekend merk? Onze merken leveren namelijk ook diverse modellen luifels met frame. Ga naar onze voortenten pagina en download de folders om de mogelijkheden te ontdekken. Natuurlijk kunt u ook nog voor een voortent gaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Dorema voortent of een opblaasbare voortent van Kampa?

Bezoek de grootste THULE-dealer van Zuid-Nederland

THULE is een van de bekendste merken in de luifelwereld. Daarom zijn we er ook trots op dat we de grootste THULE-dealer van Zuid-Nederland zijn. Kom langs in onze winkel en bezoek het Belevingsplein. Hier staat een groot aantal luifels voor uw caravan of camper uitgestald. In de winkel helpen onze medewerkers u graag verder. Zij voorzien u van deskundig advies en beantwoorden al uw vragen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een vakkundige montage van de nieuwe luifel aan uw caravan. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)165 – 34 30 53.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.