g

Burstner


Bekijk hier … onze actie-pagina voor Bürstner caravans


Averso Plus; bekijk het met eigen ogen. Klik op de afbeelding

De wereld ontdekken met een Burstner caravan en u daarbij grenzeloos op uw gemak voelen. Dat is de filosofie waar bij Burstner alles om draait. Met dat ene doel ontwerpt dit merk caravan zijn voertuigen voor uw vrije tijd, zodat u uw reisdoel altijd ontspannen bereikt.
Als producent van caravans met meer dan 50 jaar ervaring, heeft Burstner veel knowhow opgebouwd die toegepast wordt bij de ontwikkeling en productie van haar modellen.

Bürstner, een passende caravan voor iedereen.

Premio Life: licht van gewicht, compact, 4 indelingsvarianten om ook met een kleine trekauto u caravandroom waar te maken. En dat met een buitengewoon aantrekkelijk prijs-prestatieverhouding.
Premio: “Instappen en genieten”. Een echte bestseller met 9 indelingsvarianten. Compact voor 2 of als gezinscaravan met 6 slaapplaatsen. Allen bijzonder gunstig in aanschaf.
Premio Plus: “Voor groot klein of iedereen”. In een handomdraai je bed opgemaakt door het unieke hefbed principe. 2 Indelingsvarianten, optimaal combinatie voor gezinnen waar iedereen zijn eigen plek wil hebben”
Averso: “Meer ruimte om te genieten”. Met de 10 indelingsvarianten van de Averso worden alle wensen vervuld. Deze middenklasse caravan overtuigt al op het eerste gezicht met een elegant design en scoort met zijn luxe standaard uitrusting.Haal meer uit uw vakantie.
Averso Plus: “Voor iedereen die meer wil”. 2 Indelingsvarianten. Averso Plus – wat de naam belooft en nog veel meer biedt deze nieuw ontworpen caravan. Het unieke hefbed principe maakt het mogelijk. Want daarmee heeft u twee extra slaapplaatsen, die in een handomdraai in het plafond verdwijnen. Dat creëert ruimte voor meer plaats binnen.Het aanbod nieuwe Burstner caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Burstner caravans.
Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop. Tel. 0165-343053