y

Bürstner

Logo bürstner

Overal thuis, heerlijke nachtrust, rondom op je gemak en levensdroom. Dat zijn de waarden die bij Bürstner centraal staan bij het ontwerp van elke caravan. Met ruim 60 jaar ervaring en gekwalificeerde en betrokken medewerkers weet Bürstner ook dit jaar zichzelf te overtreffen. Ontwikkelingen met het doel om u vanaf de eerste dag volledig thuis te laten voelen in uw Bürstner caravan.

Bürstner heeft zichzelf de opdracht gegeven om het reizen in een caravan zo aangenaam mogelijk te maken. De meubels moeten er niet alleen goed uitzien, maar moeten ook geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Indelingen moeten zoveel mogelijk ruimte bieden en de slaapmogelijkheden moeten gemoedelijk en comfortabel zijn. Alles tezamen doet Bürstner er alles aan, dat u zich ook tijdens uw vakantie overal thuis kunt voelen.

Bürstner, Burstner, Vossenhoek, caravan, caravans, Bürstner caravan, Averso, Premio, Averso Plus, Premio Plus, Harmony Line, Premio Life

Bürstner modellen 2020

Premio life: De Premio Life kenmerkt zich door meerdere interessante voordelen: licht van gewicht, compact, wendbaar en een buitengewoon aantrekkelijke prijs kwaliteitsverhouding. De indelingsvarianten zijn door Bürstner ideaal ontworpen voor kampeerfans, die met een kleine trekauto ook hun caravan-droom waar willen maken.

Premio: De Premio is een echte bestseller. Hij combineert alle voordelen van een moderne caravan met een buitengewoon attractieve prijs-kwaliteitsverhouding. De totaal tien indelingen bieden voor iedereen wat wils – van compacte caravan voor twee tot ruimtewonder met zeven slaapplaatsen. Deze zijn allen bijzonder gunstig in aanschaf en zo samengesteld dat u zich meteen overal thuis voelt in uw nieuwe Bürstner.

Premio Plus: De Premio Plus verbindt maximaal ruimtegebruik met zijn compacte afmetingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het unieke hefbed-principe. Een optimale combinatie voor gezinnen waar iedereen zijn eigen plek wil hebben. De 3-kamer-woning met keuken en badkamer, allerlei slimme ideeën en enorm veel ruimte voor bagage hebben ervoor gezorgd dat deze Bürstner caravan enorm geliefd is geworden.

Averso: Met de nieuwe Averso worden alle wensen vervuld, want deze middenklasse caravan overtuigt al op het eerste gezicht met een elegant design en scoort met zijn luxe standaarduitrusting. Met in totaal 9 indelingen biedt de Averso talrijke inrichtingsmogelijkheden en veel kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Averso Plus: wat de naam beloofd­ biedt deze caravan. Het unieke hefbed principe maakt het mogelijk. Want daarmee heeft­ u twee extra slaapplaatsen, die in een handomdraai in het plafond verdwijnen. Dat creëert meer ruimte binnen. Maximaal ruimtegebruik met tegelijkertijd compacte afmetingen – en zo geringer gewicht dan bij vergelijkbare caravans.

Averso Harmony Line: De luxe versie van de Averso! Het verschil tussen de standaard Averso en de Averso Harmony Line zit in het interieur en de standaardpakketten. Met name de wood- en stonelook accenten in het interieur en de standaard indirecte verlichting geven dit model een unieke luxe uitstraling. Daarnaast heeft ook het exterieur een luxe uitstraling met koperkleurige graphics.

BrochureBürstner brochure 2020

Bürstner, Burstner, Vossenhoek, caravan, caravans, Bürstner caravan, Averso, Premio, Averso Plus, Premio Plus, Harmony Line, Premio Life

Het aanbod nieuwe Bürstner caravans in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Bürstner caravans. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop, Tel. 0165-343053 of showroom@vossenhoek.nl.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.