y

Best geteste slaapmat!

Human Comfort Durtal Single, best geteste luchtbed, best geteste slaapmat, getest door Radar

Onlangs zijn zowel het festival- als het kampeerseizoen van start gegaan. Reden voor consumentenprogramma Radar om slaapmatten en luchtbedden te testen. Hiervoor werden zes verschillende slaapmatten en luchtbedden vergeleken. De Durtal Single van Human Comfort kwam hier als beste uit de test!

Wij zijn er ook trots op om deze Human Comfort slaapmat in het assortiment van onze kampeerwinkel te hebben! Spreek in de winkel gerust eens een van onze medewerkers aan voor een persoonlijk advies bij het vinden van de juiste slaapmat. Of neem contact op via ons contactformulier, telefonisch op 088 – 303 81 00 of per e-mail op info@vossenhoek.nl.

Luchtbed of slaapmat?

In de test van Radar werden zes slaapmatten vergeleken: drie luchtbedden en drie self inflatables. Drie experts namen de proef op de som en testte de verschillende slaapmatten, waaronder dus de Human Comfort Durtal Single. Er werd getest op de volgende criteria:

  • Is de mat makkelijk in gebruik en mee te nemen qua pakvolume en gewicht?
  • Is de mat makkelijk op te blazen?
  • Hoe ligt het matje op gras, maar ook als je er een hand dennenappels onder legt?
  • Kun je de mat makkelijk leeg laten lopen en weer oprollen in het meegeleverde foedraal?

Uiteindelijk heeft de driekoppige jury de conclusie getrokken dat de Durtel Single van Human Comfort het beste luchtbed is voor festival- en budgetkampeerders. Met een eindscore van 7,2 eindigde deze slaapmat op de eerste plaats!

Het juryrapport over Human Comfort Durtal Single

De Human Comfort Durtal Single slaapmat kwam als beste uit de test doordat het op verschillende functionaliteiten uitblonk. Het testpanel concludeerde dat het luchtbed goed ligt en een goede luchtverdeling heeft als je op je zij slaapt.

Ook geeft de jury aan dat een handje dennenappels onder de mat niet voelbaar is als je op het luchtbed ligt. Door het ventiel bij het hoofdeind is het gemakkelijk om lucht bij te blazen of juist te laten ontsnappen als je op de mat ligt. Bovendien is het luchtbed makkelijk op te rollen en op te rollen in de bijgeleverde zak.

Bekijk het fragment uit de uitzending van Radar