y

Dethleffs Avantgarde

Dethleffs introduceert een uitgebreide Avantgarde serie. Deze serie wordt exclusief voor Nederland en België geproduceerd. Bij De Vossenhoek kunt u nu al twee modellen uit deze serie bekijken: Dethleffs Camper 460 EL & Nomad 460 EL.

De Avantgarde modellen zijn zeer compleet uitgerust met vele extra opties. Een kleine greep uit de luxe van deze modellen: grote koelkast, zilveren gladde buitenbeplating én vloerverwarming. Met deze modellen kiest u voor comfort, met hoofdletter C!

Comfortabele indelingen

De nieuwe Dethleffs Avantgarde modellen blinken vooral uit in comfortabele indelingen. Zo zijn de caravans voorzien van enkele bedden, die eenvoudig om te bouwen zijn tot één extra groot tweepersoonsbed.

Ook zijn de modellen uit deze serie uitgerust met allerlei veiligheidsopties. Zo is er gekozen voor een AL-KO chassis met stabilisator en is de caravan voorzien van stabiele uitdraaisteunen en een hagelbestendig GFK dak.

Deze Dethleffs modellen zij beiden voorzien van een krachtige verwarming en een grote 142 liter koelkast met apart vriesvak. Al dit basiscomfort wordt ook nog aangevuld met de luxe van het Avantgarde pakket.

Dethleffs Avantgarde, Nomad Avantgarde, Camper Avantgarde, Avantgarde, Nomad 460 EL, Camper 460 EL

Het Avantgarde pakket

Zowel de Nomad als de Camper Avantgarde zijn voorzien van een comfortabele lounge zitgroep én twee eenpersoonsbedden met bedombouw. De Dethleffs Camper Avantgarde is voorzien van houtdecor Rosario Cherry en bekleding Galaxy. Voor de Nomad Avantgarde is gekozen voor houtdecor Noce Nagano en de bekleding Ruby.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de Dethleffs Nomad 460 EL of de Camper 460 EL Avantgarde? Kom dan snel naar onze showroom of neem direct contact op via ons contactformulier. Onze verkoop adviseurs kunnen u alles vertellen over de Avantgarde serie van Dethleffs!

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.