y

Alpe d’HuZes 2019

Van 2 t/m 7 juni vindt Alpe d’HuZes 2019 plaats. Speciaal voor onze collega Geert Boemaars zal Peter-Paul van de Kar de beroemde Alpe d’Huez beklimmen. Geert zal zelf ook afreizen naar de Alpe d’Huez, met twee Globedrôme campers. Deze campers worden gesponsord door onze partner Mobiledrôme.

Op deze pagina zullen we dagelijks een blog bijhouden van de reis van Geert. Zijn verhalen, ervaringen en foto’s worden hier verzameld voor een compleet reisverslag. Houdt deze pagina daarom goed in de gaten voor de updates.


Zaterdag 8 juni

Weer heel thuis aangekomen vandaag. Vanochtend vertrokken vanaf een kleine camping in Luxemburg, waar we heerlijk geslapen hebben. Een heerlijke week achter de rug met veel emotie en prachtig weer. Iedereen heel erg bedankt voor alle mooie woorden en steun. Het was een geweldige ervaring met drie generaties.

 


Donderdag 6 juni

Vandaag een grote uitdaging voltooid: Al lopend de Alpe d’Huez beklimmen. Het was zwaar, maar we hebben het gehaald. Precies drie uur na de start kwamen we boven. Zit er helemaal doorheen, maar dat hoort erbij. Bij het onthaal wacht een werkelijk fantastische entourage.


Woensdag 5 juni

Vandaag is iedereen die de Alpe d’Huez gaat beklimmen in de voorbereiding voor de grote dag van morgen. Veel oefenaars kwamen al voorbij tijdens hun laatste training. Het was vandaag eigenlijk te warm, zeker voor de sporters. Gelukkig voor hen scheelt het morgen 10 graden met vandaag, wat gunstiger is voor het leveren van een sportieve prestatie.


Maandag 3 juni

Vandaag zijn we aangekomen bij de Alpe d’Huez. De campers staan op hun plek en de vlag van De Vossenhoek hangt. De reis is zeer voorspoedig verlopen, zonder files, ongelukken of ander oponthoud. Vooral de laatste 80 km richting de plaats van bestemming waren prachtig.


Zondag 2 juni

Vanochtend zijn we om 9.30 uur vertrokken met twee campers. Met het gezelschap van vijf man staan we op een camping in Mâcon voor een tussenstop. Vandaag hebben we ca. 720 km gereden en morgen wachten de volgende 280 km naar de Alpe d’Huez.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al onze acties en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.