y

Actie Kampa

Actieprijs op model 2020

Deze unieke opblaasbare voortent staat in de catalogus voor een adviesprijs van € 2.250. Bij De Vossenhoek betaald u nu slechts € 1.499 voor de Kampa Ace AIR All-Season 400. Daarnaast krijgt u er een GRATIS grondzeil én een GRATIS tapijt bij. Hiermee loopt uw voordeel op tot € 920! Wilt u ook profiteren van deze actie? Kom dan snel naar onze vernieuwde voortenten showroom! Wij helpen u graag verder in onze kampeerwinkel.

Bezoek De Vossenhoek, Bezoek de showroom, Vossenhoek Caravan & Recreatie

Kampa Ace AIR All-Season 400

De Kampa Ace AIR All-Season 400 staat bekend als dé opblaasbare voortent voor de seizoenskampeerders. Deze voortent is gemaakt van slijtvast Weathershield materiaal, waardoor hij geschikt is voor alle weersomstandigheden. Daarnaast biedt dit model veel ruimte en comfort. Dit model voortent is geschikt voor caravans met een railhoogte van 235 cm tot 250 cm.

Dit model heeft vele standaard functies. Zo heeft dit model één enkel opblaaspunt om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken om de tent op te zetten. De voortent beschikt over een geïntegreerde luifel met bovenventilatie. Onderaan het doek is dit model voorzien van een dubbele moddermuur, die ook de grond rond de haringen droog houdt en de voortent goed vast blijft staan. De ramen in de tent zijn voorzien van externe verduistering met ritsen.

Ook is goed gedacht aan de veiligheid. Met behulp van de Quickpitch scheerlijnen zet u de tent in een paar seconden op de perfecte spanning. Voor extra veiligheid zijn er ook standaard stormbanden inbegrepen bij de voortent. Deze stormbanden zorgen voor extra stabiliteit en stevigheid tijdens slechte weersomstandigheden.Kampa actie, Kampa Ace AIR all-season 400, Kampa Ace AIR all-season, Kampa Ace AIR, Kampa Ace, Kampa, De Vossenhoek, Vossenhoek, De Vossenhoek Caravan & Recreatie, Voortent, voortenten, Kampa voortent

Bent u op zoek naar een ander type Kampa voortent? Wij kunnen u alle Kampa voortent modellen leveren, tegen een scherpe prijs! Klik hier om de brochure van Kampa online te bekijken. Ook voor andere merken voortenten kunt u bij ons terecht. Bekijk hier alle mogelijkheden.